Zašto blog?

Zašto pisati blog, to je “so 2009… ?”

Zato da ne moram redovito sve bliske mi ljude pojedinačno obavještavati da sam dobro, zdrava, sita i sretna na mailu i fejsu. Zato jer ste svi teške voajerčine i ovo vam dođe ko Survivor i Big brother u jednom. Zato jer neki  jedva čekaju da se nešto loše dogodi da mogu mudro zaključiti “A šta san joj ja reka…”

Zato jer ćete možda i vi uskoro mojim stopama, zato šta je u Hrvatskoj i Šibeniku uglavnom dosadno i ono najvažnije- svaki kreten može pisati blog.

PS: S obzirom na to da je ovo blog ( a ne portal) namijenjen isključivo prijateljima, kolegama i članovima obitelji (slučajni posjetitelji su također dobrodošli), pišem kako govorim i mislim, znači lokalnim dijalektom. Kome smeta, neka se obrati Odjelu za kroatistiku. Ili mojoj materi.

UPDATE: Ukoliko ste nabasali na blog u potrazi za servisnim informacijama poput “koji hostel/hotel odabrati, što posjetiti, kako naći posao, smještaj, prijatelje ili partnere, Google is your friend, a ne ja.

😉

il_570xN.189819374

Jedna misao o “Zašto blog?

  1. Želim da pohvalim blog. Danas sam skoro čitav dan provela čitajući tvoje postove i mnogo sam se ismijala. Mnogo si me podsjetila i na mene jer i ja pišem blog o svom iskustvu rada na brodovima. 🙂 Veliki pozdrav

Komentiraj